Mercedes C63 AMG

Mercedes C63 AMG

Nu ben ik geen uitgesproken mercedesfan, ik ben meer voor Audi, toch is de C klasse een mooie verschijning naast de nieuwe CLS en S klasse. Dat huistuner AMG ook de C klasse ging aanpakken was bekend, maar hoe ze dat gingen doen nog niet.

De C63 AMG heeft een 6,2 liter V8 motor met 457 pk en een maximaal koppel van 600 Nm. 0-100 is daarmee mogelijk in 4,5 seconden en de topsnelheid is zoals gebruikelijk begrensd tot 250 km/h. Uitwendig kreeg de C63 AMG ook enkele aanpassingen mee, een bredere front, diffuser en 4 uitlaten zorgen voor de extrasportieve look. Uiteraard zijn de aanpassingen ook functioneel, zo is de stand van de wielen veranderd om hogere bochtsnelheden mogelijk te maken. De C63 AMG is voorzien van een zeventrapsautomaat en een zeer verzorgd interieur. Deze wagen is dus zeker goed genoeg voorzien op alle vlakken, hoeveel hij zal kosten is nog niet bekend.

Mercedes C63 AMG

Mercedes C63 AMG

Mercedes C63 AMG

Mercedes C63 AMG

Mercedes C63 AMG

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...