Alfa Romeo GT – Nr. 15

Alfa Romeo GT - 15
Ik hou van nieuwe concepten. Ik had het briljant idee mijn persoonlijke auto top/wenslijst online te plaatsen. We starten met de Alfa Romeo GT. Deze Gran Turismo van Alfa Romeo ziet er gewoon stralend uit. De Alfa is net als een vakantielief, je wordt er in één oogopslag verliefd op. Prachtige velgen, een strak Italiaans design en een echte benzinezuiper. Wat verwacht je nog meer van een auto?

De GT is verkrijgbaar in een 3,2 liter V6 uitvoering met 240 pk waarmee deze in 6,7 seconden naar 100 km/h puft. Zijn topsnelheid ligt rond de 243km/h en het leuke is dat zo’n prachtige sportwagen helemaal niet duur hoeft te zijn. Voor de 1.8 versie betaal je maar 27.850 euro. Deze 3.2 liter versie klokt af op 35 duizend. Deze wagen staat dus zeer eervol op nummer 15. Morgen nummer 14!

UPDATE: Ondertussen hebben we reeds een uiterst interessante roadtrip met de Alfa Romeo GT Q2 achter de rug, lees er hier alles over!

Deel dit bericht:

1 reactie op "Alfa Romeo GT – Nr. 15"

 1. rolf 05-05-2008 om 14:07

  ik weet nie
  deze auto heeft zo iets gaafs
  misschien moeten ze er een ferrari motor
  in zetten
  of cabrio van maken

Reageer

Reactie aan het plaatsen...