Lokauto

Da’s pas een politiewagen!In Nederland maakt men al langer gebruik van een lokfiets maar de Belgische variant gaat uiteraard een stapje verder. In Brussel introduceren ze de lokauto. Eigenlijk herintroduceren. Want in december 2005 werd zo’n lokrijtuig reeds gefrequenteerd. Maar één van de dieven ging naar de rechter. Eerst werd de loshandige vrijgesproken door eerste aanleg. Kan uiteraard niet, wie steelt steelt. Ook als de buit opzettelijk tentoon gespreid wordt. Daarom kreeg het voltallige politiekorps van Brussel dan toch gelijk in beroep. Let dus even extra op als je een auto met sleutels en juwelen op de achterbank ontvreemd. Kijk even goed rond. Verborgen camera in de boom, geheim agent in de koffer en spikestrips op het einde van de straat…

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...