Fahren in de dorpskom

Binnenkort tegen topsnelheid door uw dorpskern!Niets gezelliger dan even lekker cruisen in de dorpskern. 50 km/h is een belachelijke snelheid, je kan snel reageren op een overstekende voetganger of een voetbal. 160 km/h is al wat meer voor de gevorderde autorijder. Lekker zweven in de dorpskern met je tuning Seat Ibiza. Even gassen als iemand wil oversteken en enkele autospiegeltjes afrijden. Sehr toll!! Inderdaad in de dorpskom zou een vrije snelheid meer op zijn plaats zijn. Het concept van de freie Autobahn in Duitsland dient geïmplementeerd te worden in onze dorpskernen. Er valt geen hol te beleven, zelden tegenliggers dus waarom niet? Je komt er, behalve op marktdag, minder auto’s tegen dan op de autostrade. Gegarandeerd veilig! Waar kan ik tekenen voor deze nieuwe regel?

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...