Bebouwde kom = 100 km/h

Rappel! 50 km/h in Mechelen een must!U bent geen fan van de nationale snelheidsbeperkingen? U heeft geen rijbewijs? En U heeft 1,2 promille in uw bloed? Dan mag U alle snelheden vermenigvuldigen met twee, je speedometer liegt toch! Momenteel wordt dit systeem enkel getest in Mechelen. Waar de politie toch graag de cursus “achtervolgingen voor dummies” in praktijk omzet. De praktijkoefeningen werden gisteren georganiseerd met twee boomklevertjes die respectievelijk aan 93 km/h en 101 km/h door de dorpskern vlogen. De politie van Mechelen bevestigd dat beide oefeningen positief afgerond werden en dat dankzij de intensieve trainingen snelheidsduivels tot 101 km/h makkelijk gevat kunnen worden. Gelieve dus uw tufsnelheid aan te houden in de stad van Malinwa.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...