Zo steelt u een wagen in Roemenie

Ik zit vol, neem de volgendeIn Roemenië hoeft u zich niet druk te maken als u niet over vervoer beschikt. Als je een voorstander bent van het merk Dacia, u kent ze wel de hippe VW Golf 1 look-alikes, dan hoef je enkel de sleutels van 1 exemplaar over te kopen bij een malafide autodealer. Maak dan een trip naar Roemenië en gebruik daar uw sleutel als loper om alle auto’s van het merk Dacia te ontvreemden. Het is een vernieuwend carpooling systeem, iedereen maakt er vrij gebruik van deze gemotoriseerde vierwielers. Roemenië en dit uniek systeem van openbaar vervoer worden het helemaal deze zomer! Mijn tickets zijn alvast besteld.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Zo steelt u een wagen in Roemenië"

  1. Somviel 03-04-2007 om 23:11

    haha, sterk! zou wel geniaal zijn, nooit meer zo ver lopen zoeken achter de wagen, gwoon den dichsten pakken! 😀

Reageer

Reactie aan het plaatsen...