De grote klimaatleugen

Gas geben!Beste CO2-vrienden, een goede raad voor dit weekend: laat je wagen hard in toeren gaan, trek snoeihard op, rem kort voor het rode licht, zet je verwarming 5 graden hoger, laat je deuren open, laat je lichten branden, weg met dakisolatie, zet je koelkast harder en verkoop je fiets! Want: “CO2 is helemaal niet de reden dat de aarde opwarmt!”. Althans volgens de Duitse (sensatie)krant Bild en het serieuze broertje Frankfurter Allgemeine. Eén grote “klimaatleugen”, de invloed van de mens is minimaal. “Alle auto’s produceren wereldwijd 2,1 miljard ton CO2-gas, de mens ademt nog eens 2,5 miljard ton uit. Maximaal vier procent van de totale uitstoot komt door de mens. Oceanen en dieren zorgen voor veel meer gas.” Dood dus aan alle dieren, weg met de oceanen en weg met milieuactivisten! Zelfs zonder auto’s kunnen we helemaal niets doen aan het klimaat!

Deel dit bericht:

6 reacties op "De grote klimaatleugen"

 1. nicolas 01-04-2007 om 0:53

  Dat verklaart direct het uitdagend gedrag, volgas-recupereren-volgas-recupereren…, van luttele homo marginales in hun sportcar aan een kruispunt wachtend op groen licht. Zij waren de wetenschappers net een stapje voor.

 2. NDK 04-04-2007 om 14:14

  ik heb altijd wel gedacht dat mijn licht laten branden weinig CO2-uitstoot met zich meebracht.

 3. PJS 04-04-2007 om 14:26

  Elektriciteit opwekken kost in 98% van de gevallen in België ook CO2

 4. NDK 04-04-2007 om 14:50

  weinig

  twas minder sarcastisch dan je dacht 😉

 5. PJS 04-04-2007 om 15:13

  Ga eens dood! [knipt een lamp aan]

Reageer

Reactie aan het plaatsen...