Inhaalverbodsbord afgevoerd

VERBOTEN zu überqueren bij regenweerBeste ruige camionchauffeurs te lande en in het Oostblok, Spits uw alerte oren! Het inhaalverbodsbord is afgevoerd, want zoals jullie niet weten is inhalen bij regenweer met uw tientonner VERBOTEN! Uw vriend, Renaat Landuyt, heeft uw onwetendheid volledig begrepen en bedacht dan maar dit veelzeggende verbodsbord. Volledig onbegrijpbaar voor jullie, even hard lachen voor de gegradueerde BMW-rijder. Gelukkig is verkeersexpert Johan De Mol begripvol: “Het rode verbodsbord op de plaat geeft aan dat auto’s niet mogen voorbijsteken bij regenweer. Terwijl het toch om een inhaalverbod voor vrachtwagens gaat? Het bord is veel te ingewikkeld.” Voor buitenlanders lijkt het zelfs helemaal op een infobord: “welkom in België, het regent hier vaak!” Zo dat weten ze dan ook weer, gratis slipcursus in België met je truck.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...