Flitspaalstudie voorbarig

Flits!Drukkingsgroep Flits.bnet.be die “een alternatief wil bieden voor de fixatie van de regering op overdreven snelheid”, kaart de studie die zegt dat flitspalen 350miljoen euro besparen aan. “In het onderzoek werden enkel gewestwegen opgenomen”, zegt Tom Van Steertegem van de organisatie. “Op wegen waar 90 km/u mag worden gereden, vallen sneller zwaargewonden en is de schade bij een ongeval veel groter. Daarom is het bedrag van 350 miljoen euro overdreven.” Kortom gesjoemel bij de overheid, beweren dat flitspalen geld besparen en ons allen ten goede komen enkel om er meer te kunnen plaatsen. De gedupeerden zijn de arme Tuning-Golf en Astra rijders, die nu nergens nog met een adequate snelheid kunnen tuffen. Jammer!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...