Officieel: Hyundai ix35 Final EditionIemand interesse in de laatste exemplaren van de Hyundai ix35, voorzien van het nieuwe familiegezicht?

De Aziatische constructeur beleefde de voorbije jaren een ongezien succes met de stoere ix35 maar ondertussen staat de opvolger al klaar. De Hyundai Tucson werd voorgesteld op het Autosalon van Parijs en verschijnt zeer binnenkort in het dealernet, om de ix35 een waardig afscheid te gunnen werden er 350 Final Edition’s voor België en Luxemburg gebouwd. Deze krijgen – raar maar waar – het nieuwe familiegezicht van ondermeer de i30, i40 en Santa Fe mee!

Behalve een unieke ix35 grille scoor je vooral je voordeel met de rijkelijk uitrusting! Zo krijg je standaard de dual zone airco, een functioneel multimedia/navigatiesysteem, lichtmetalen velgen, regen/lichtsensor, cruise control, verwarmde zetels voor én achteraan – !! – en parkeersensoren. De enige beschikbare optie is een koetswerkkleur!

Op vlak van motoren gaat het bij de Hyundai ix35 Final Edition ook slechts om de 1.7-liter CRDi met 115 pk (vanaf €29.449) en 1.6-liter GDi met 135 pk (vanaf €26.449), beiden voorwielaangedreven en voorzien van een manuele versnellingsbak. De uitgebreide garantieregeling bij Hyundai, 5 Years Triple Care, blijft hier natuurlijk ook van toepassing!

Lees hier onze rijtest met de Hyundai ix35 2.0 CRDi MY2015!

Officieel: Hyundai ix35 Final Edition