Hyundai Genesis Berline en Equus
Tijdens de Fastest Fashion Show on Earth heeft Hyundai voor het eerst op Belgische bodem haar premium-labels aan het publiek voorgesteld.

Het gaat om de Hyundai Genesis Berline en Equus, geflankeerd door de Genesis Coupé. Deze defileerden naast andere premium-modellen van andere merken op deze wervelende show waar unieke modecreaties en exclusieve bolides elkaar afwisselen op de catwalk. De Fastest Show on Earth was een initiatief van Effective Media, de makers van onder andere Fleet.TV en Fleet Magazine. Op het exclusieve event konden 2.000 VIP’s gespreid over twee dagen genieten van inspirerende designs en het geroffel van krachtige motoren.

Voor Hyundai leek dit evenement het moment om de Genesis en Equus voor het eerst aan het Belgische publiek voor te stellen. De Genesis Berline en de Equus schitterden in hun stijlvol zwart maatpak, terwijl de Genesis Coupé het drieluik kwam vervolledigen in een sportieve witte outfit. Hyundai Belux bestudeert momenteel de lancering van Genesis Berline en Equus, die zich wellicht op korte termijn aan het gamma zullen toevoegen.

Hyundai Genesis Berline en Equus