Audi A5 3.0 tuningkit door Project Kahn
De Audi A5 gaat al een tijdje mee en binnenkort zou de opvolger er gaan aankomen, maar in tussentijd kan je bij Project Kahn je auto een eigentijdse facelift geven.

De heren uit Engeland voorzien je Audi A5 3.0 TDI van een frisse look met een eigen bodykit die sterk geïnspireerd is door de Audi R8. Mocht je dus het liefst onopvallend door het leven gaan dan is deze facelift niet echt voor jou weggelegd. Behalve de aggresieve voorzijde werd ook de achterzijde aangepakt, zo getuigt de vierdelige uitlaat en de sportdiffusor. Om het geheel compleet te maken voorziet Kahn ook nog eens gepaste jetsers, zo krijgt je elegante coupé 21” RSL lichtmetaal.

Ook binnenin werd de wagen van een update voorzien, zo werd er veelvuldig gebruik gemaakt van hoogwaardig nappa leder en kregen de pedalen een aluminium cover. Een standaard A5 met een zescilinder kost hier in België een kleine €50.000, daar bovenop komt nog eens €36.000 voor de tuningkit van Project Kahn. Maar misschien besteed je je geld beter aan een S5? Die is er al vanaf €58.000. (Via: WCF)