Gelekt Mercedes C-Klasse Facelift
Mercedes zal op het autosalon van Detroit de vernieuwde C-Klasse voorstellen, de eerste foto’s van dat model zijn vandaag op het internet gelekt.

Autobild pakt uit met de eerste foto’s van de gefacelifte Mercedes C-Klasse. Op de foto’s zien we dat de facelift een opgefriste grille zal krijgen, met een nieuwe motorkap en koplampen die geïnspireerd zijn op de SL. De vernieuwde C-Klasse werd ook binnenin aangepakt, zo zien we een vernieuwd dashboard, een nieuw instrumentenpaneel en een geïntegreerd COMAND scherm.

Ook het motorgamma zou aangepast zijn, een nieuwe zescilinder benzine zal over 292 pk beschikken, terwijl de zescilinder dieselmotor voor 231 pk zal zorgen. De topmotorisatie wordt de C63 AMG die met een V8-BiTurbo uitgerust zal worden en zo over 500 pk zal beschikken. Later volgt nog het gamma kleine motoren die we kennen van de huidige C-Klasse en een hybride. De startprijs van de nieuwe C-Klasse ligt op 32.330 euro, in Duitsland komt het model eind maart op de markt. (Via: AutoBild)