Hyundai Genesis Coupe R-Spec
Hyundai heeft een extra sportieve versie klaar van de Genesis Coupé, de R-Spec maakt gebruik van een DOHC 3.8-liter V6 motor.

Dankzij de 3.8 liter V6 beschikt de Genesis Coupé over 306 pk waardoor hij een topsnelheid van 240 km/u kan behalen. De motor wordt gekoppeld aan een manuele zesbak en beschikt over grote Brembo remmen voor- en achteraan. De Genesis Coupé R-Spec krijgt 19″ lichtmetalen velgen en Bridgestone Potenza rubber.

Om het rijgedrag extra sportief te maken, maakt de wagen gebruik van een speciaal afgestelde ophanging met speciale dempers, stabilisator stangen en een gelimiteerd slipdifferentieel. Verder zijn er ook enkele veiligheidssystemen aanwezig waaronder ABS, Brake Assist en ESP. Hyundai zorgt ook voor zes airbags. Om het gewicht en de kostprijs zo laag mogelijk te houden zijn er geen automatische koplampen, cruise control en metalen afwerkingen te vinden op de wagen. Er is wel een zwart lederen interieur voorzien. Wie liever een automaat heeft is eraan voor de moeite, Hyundai voorziet geen automaat op de optielijst.