Renault Laguna Coupe GT Monaco
Renault stelt een speciale versie van de Renault Laguna Coupé voor: de Renault Laguna Coupé GP Monaco.

Vanaf juni zal deze speciale editie beschikbaar zijn voor de standaardprijs van €38.800. Bestellingen plaatsen kan vanaf het begin van mei. Direct valt deze speciale editie op, wegens zijn zwarte dak en contrasterende buitenkleur. Uiteraard werd de Laguna Coupé GT Monaco binnenin rijkelijk van badges voorzien, die de GT Monaco moeten onderscheiden.

Voor het geld dat je moet betalen, krijg je uiteraard wat extra uitrusting terug. Zo zit er aan de binnenkant een geluidssysteem dat over 10 BOSE-luidsprekers beschikt. Verder krijg je ook standaard al beschikking over een GPS-systeem en worden de zetels in een zwart leder uitgevoerd. Aan de buitenkant krijg je bi-xenon koplampen vooraan, LED-lichten achteraan en parkeersensoren. Instappen wordt gemakkelijker gemaakt dankzij het keyless-go systeem met een sleutelkaart. Het gaat hier over een Renault, dus de Laguna Coupé GT Monaco is voorzien van behoorlijk wat veiligheidssystemen.

Onder de motorkap bestaat de keuze vooral uit dieselmotoren, maar je kan er ook één benzinemotor in plaatsen. Met de benzinemotor is het weliswaar direct raak. De 3.5 liter V6-motor beschikt over 240 paarden, die via een automatische zesbak naar de wielen geleid worden. Andere motorisaties zijn steeds dieselmotoren. Het gamma begint bij een 2.0 dCi-motor en eindigt bij een 3.0 dCi-motor. De vermogens variëren tussen 150 en 235 pk.