Autosalon Brussel 2010
Van 14 tot en met 24 januari staan de Brusselse expohallen open voor het Autosalon van Brussel. Ook benieuwd welke premières we dit jaar mogen verwachten?

Het Autosalon van Brussel is traditioneel niet direct een salon waar erg veel automerken hun premières voorstellen. Daarvoor hebben de internationale autosalons van Frankfurt en Genève meer bravoure. Toch zullen autoliefhebbers niet op hun honger blijven zitten want er vallen toch meer dan 10 nieuwigheden te ontdekken. Daarnaast zullen alle merken door de crisis hun uiterste best doen om u als koper over de streep te trekken, we mogen ons dus verwachten aan grote kortingen en interessante acties.

Dan maar over naar de premièrelijst, hieronder vind je alfabetisch de nieuwigheden die voor de eerste keer voorgesteld zullen worden op het Brusselse autosalon. Let wel: hier kunnen nog modellen bijkomen of modellen van afvallen.

Alfa Romeo Brera Italia Independent
Alfa Romeo Edizione Sprint
Audi A8
Citroën C-Zero
Fiat 500 1.3 Multijet 95 pk
Fiat Doblo
Ford Focus ECOnetic II
Ford Galaxy Facelift
Ford S-Max Facelift
Hyundai i20 Travel
Hyundai i30 EcoSport
Lexus RX 450h FWD
Mercedes SL Night Edition
Mercedes SLK Grand Edition

Nissan 370Z Roadster
Opel Corsa Facelift
Renault Clio eco²
Toyota Yaris Facelift

Zelf een bezoekje brengen aan het autosalon van Brussel? Dat kan tussen 14 en 24 januari. Tijdens de weekdagen is het salon geopend van 10 tot 20u, tijdens de weekends van 10 tot 18u30. Op maandag 18 januari en vrijdag 22 januari zijn er nocturnes, dan is het salon tot 22u geopend. Voor een kaartje betalen volwassenen 10 euro, kinderen tussen 6 en 12 betalen 6,25 euro. Meer info over tickets, openingsuren en routebeschrijvingen vind je op salonauto.be.

Autosalon Brussel 2010