Cadillac zal naast de CTS-V Coupé op het autosalon van Detroit een conceptmodel voorstellen. Het Amerikaanse merk maakte alvast een teaser wereldkundig.

Wat we zien is de koplamp van een nieuw concept, dat Cadillac zal voorstellen. Volgens Cadillac zelf gaat het om een revolutionair concept dat breekt met de huidige lijn, maar aan de koplamp te zien, is dat niet het geval. We kunnen duidelijk het Cadillac DNA herkennen, dus zo vernieuwend zal dit concept wel niet zijn. Misschien gaat het om een milieuvriendelijk concept? Dat zijn we inderdaad niet van Cadillac gewoon, zeker niet als je kijkt naar eerdere concepten zoals de Cadillac Sixteen.

Verder zal er op het Salon van Detroit nog een Cadillac CTS-V Coupé terug te vinden zijn, die maar liefst 556 paarden onder de motorkap herbergt. De Cadillac CTS-V was al een bijzonder spannende wagen, de gestroomlijnde looks van de CTS-V Coupé kunnen het er alleen maar spannender op maken. Meer nieuws over het concept volgt wanneer het autosalon van Detroit haar deuren opent. (via eGM)