Audi A1 StreetArt Grafitti
Audi is gestart met de teasercampagne van de toekomstige Audi A1, het model gaat in première in Genève en zal begin februari online onthuld worden.

Audi zet alle middelen in om het publiek te informeren over de toekomstige Audi A1, de autobouwer mikt op een jong publiek die een nieuwe standaard inzake kwaliteit, technologie en design wil ontdekken. De online première zal begin februari plaatsvinden, maar tot die tijd zal de marketingdienst van Audi niet stilzitten. Audi heeft namelijk een grootschalige teasercampagne op poten gezet dat vandaag van start gaat.

Om de start van de campagne interessant te maken heeft Audi alvast twee zaken vrijgegeven, eerst en vooral krijgen we een teaservideo te zien waarin de Audi A1 in grafitti op een muur wordt gezet. Daarnaast is er ook een video vrijgegeven waarin Stefan Sielaff, hoofd van design bij Audi, uitleg geeft bij het design van de Audi A1.

Ook de sociale media worden niet vergeten, Audi voorziet namelijk een Audi A1 fanpagina op facebook, een Youtube-channel en een Twitter kanaal. Enjoy!