Autosalon Brussel
De komende versie van het Belgische autosalon zal in het teken staan van de milieuvriendelijke innovaties in de autowereld.

De 88ste editie van dit autosalon start op donderdag 14 januari en loopt tot en met zondag 24 januari 2010. Hoofdthema wordt de ecologische revolutie die we momenteel terugvinden in de autosector. Om ook het publiek warm te maken voor deze (r)evolutie maakt de organisatie een reuze demopiste, waar bezoekers kunnen testrijden in elektrische voertuigen. Voor de mensen die iets meer spanning willen zal er een racecircuit zijn met elektrische karts.

De organisator verwacht – desondanks de crisis – een 600.000 tal bezoekers, en zegt dat er 99,7% aanwezigheid is van de automerken. Je moet dus al goed zoeken om een afwezige constructeur te vinden. Qua premières zouden er een 5 tal aanwezig zijn, wij kijken voornamelijk uit naar de nieuwe Audi A8 die zijn Europese première hier beleefd. Toegangskaarten kosten 10 euro, meer praktische informatie vind je op de site van het Autosalon.