Valentio Rossi BMW M3
De succesvolle motorracer Valentio Rossi heeft als beloning voor zijn 9e wereldtitel een M3 Sedan gekregen van BMW, daarnaast mocht hij zich ook even uitleven met de BMW M3 GTS.

Valentino Rossi is zo een beetje de Stefan Everts van de motorGP klasse. Hij wint bijna alles jaar na jaar, en werd zo alreeds 9 keer wereldkampioen. Dit seizoen behaalde hij maar liefst 6 overwinningen en 13 podiumplaatsen op 17 races. Extra prijs voor de wereldkampioen was dit jaar een nieuwe BMW M3 Sedan, met deze erbij kreeg hij maar liefst 5 BMW’s in de voorbije jaren. Altijd tof als je eens meer dan 2 wielen nodig hebt. En met een volwaardige achterbank kan hij nog eens 2 vrienden extra vervoeren.

BMW’s nieuwste hardcore creatie, de M3 GTS, was eveneens van de partij. Dit was de eerste publieke vertoning, en iedereen was redelijk enthousiast. Zo kreeg Rossi de kans om enkele rondjes te rijden rond het Ricardo Tormo Circuit te Valencia met dit oranje monster. Achteraf was hij erg onder de indruk van de rijeigenschappen en de kracht van de GTS, en verklaarde er eentje aan te schaffen zodra deze beschikbaar zijn. Zo’n gratis reclame van de snelste man op 2 wielen is altijd handig.

Valentio Rossi BMW M3

Valentio Rossi BMW M3

Valentio Rossi BMW M3

Valentio Rossi BMW M3

Valentio Rossi BMW M3