SpeedART Porsche Panamera
De Porsche Panamera vindt gretig aftrek bij autotuners, na Gemballa, Mansory, Oakley en 9ff heeft nu ook SpeedART zijn hand gelegd op de vierdeurs Porsche.

SpeedART gaat zijn interpretatie van de Porsche Panamera voorstellen op het autosalon van Essen. De tuner voorziet een maximale vermogensupgrade naar 650 pk en 890 Nm koppel voor de 4.8 liter V8 motor uit de Panamera. Deze vermogenstoename wordt bereikt dankzij grotere turbo’s, een sportuitlaat, een sportkatalysator en een verfijnde ECU. Dankzij de vermogenstoename sprint de SpeedART Panamera van 0 naar 100 km/u in 3,5 seconden, topsnelheid? 320 km/u! Voor wie 650 pk te veel van het goede is biedt SpeedART ook een vermogensupgrade naar 550 of 600 pk aan.

Ook qua styling heeft SpeedART de Panamera aangepakt: de wagen wordt uitgerust met een aerodynamische bodykit met een vernieuwde voor en achterbumper, kofferspoiler, diffuser en agressieve sideskirts. SpeedART voorziet de Panamera verder nog van 22″ velgen en een sportief interieur met sportstuur, schakelflippers en afwerking in koolstovezel. (Via: WCF)

SpeedART Porsche Panamera