Volkswagen werkt aan de komst van 2 nieuwe varianten op de huidige Volkswagen Polo. De GT-Rocket is sportief, de Black/Silver Edition stijlvol.

De GT-Rocket zal een prijskaartje van €16.875 dragen, maar daarvoor krijg je ook wat in de plaats. De wagen werd 15 millimeter verlaagd, de binnenkant ziet er sportiever uit met nieuwe voetmatten en wat leder hier en daar. 17inch aluminium velgen maken het geheel af. De motoren leveren tussen 80 en 105Pk voor de automatische versies, de manuele TDI-motoren leveren tot 130Pk. Je kan je Polo GT-Rocket kopen in het wit (Candyweiss zoals de Duitsers dat noemen), zilver (Reflexsilber Metallic) en zwart (hiervoor vonden ze geen leukere naam). Later volgt het Rocket Orange Metallic op de kleurenlijst. (zie foto hierboven)

Vanaf €13.800 kan je je de bezitter van de Polo Black/Silver Edition noemen. Deze wagen is verkrijgbaar in het -je raadt het al- zwart (Black Magic Perleffekt) en zilver (Silverbird Metallic). Deze versie rijdt op 16inch wielen, biedt standaard airco en CD-Radio en is verkrijgbaar met alle huidige motorvarianten van de Polo.