Autosalon Frankfurt 2007 Logo IAA
Over het autosalon van Frankfurt hebben we zo goed als alles gezegd, wie zelf wil gaan kan dit nog tot 23 september. Wij geven je alvast een overzicht van wat je niet mag missen.

Alfa Romeo 8C Competizione

Alfa Romeo 8C Competizione
Een bloedmooie Italiaanse sportcoupé met 480 pk vergezeld door bloedmooie Italiaanse modellen, wat wil je nog meer?

Artega GT

Artega
Een nieuwe Sportwagen, mooie kruising tussen Porsche, Ferrari en Aston Martin.

Aston Martin DBS

Aston Martin DBS
Het nieuwe topmodel van Aston Martin met een 570 pk sterke V12 onder de motorkap. 0-100 km/h in 4,3 seconden.

Aston Martin V8 Vantage N400 en DB9 LM

Aston Martin V8 Vantage N400 en DB9 LM
Twee limited editions van respectievelijk de V8 Vantage en de DB9. Meer kracht, prachtiger afgewerkt en een zeer mooi interieur zijn de sleutelwoorden.

Audi A4 2008

Audi A4 2008
De nieuwste versie van Audi’s meest verkochte model, de wagen is veel sportiever dan zijn voorganger dankzij invloeden van de Audi A5. De wagen is volledig vernieuwd en moet concurreren met de Mercedes C-klasse.

Bentley Continental GT Speed

Bentley Continental GT Speed
De snelste Bentley ooit met een vermogen van 610 pk en een topsnelheid van 326 km/h! De twaalfcilinder spurt van 0-100 km/h in 4,5 seconden.

BMW X6

BMW X6 Concept
BMW introduceert een Coupé-SUV concept, de X6. Een uniek concept dat je niet mag missen.

Citroën C-Airscape

Citroën C-Airscape
De prachtige Concept-Cabrio van Citroën die later dienst zal doen als basis voor de nieuwe C5. Aangezien het concept aanslaat hopen we dat Citroën de wagen effectief ooit zal produceren.

Ferrari 430 Scuderia

Ferrari F430 Scuderia
Ferrari’s lichtgewicht F430, staat klaar om met extra pk’s en F1 technologie snelheidsrecords te breken.

Ford Verve

Ford Verve
De nieuwe conceptwagen van Ford die later als basis zal dienen voor de nieuwe Ford Fiesta en Ka. Hopelijk krijgen beide modellen veel invloeden mee van deze conceptwagen.

Jaguar XF

Jaguar XF
Jaguar is met de XF volledig van koers veranderd, de opvolger van de S-type moet het Britse bedrijf redden van de ondergang. De wagen is binnenin prachtig afgewerkt en heeft een mooie lijn. Enkel de voorlichten blijven een struikelblok.

Lamborghini Reventón

Lamborghini Reventón
De meest exclusieve Lamborghini ooit, met een kostprijs van 1 miljoen euro en een beperkte oplage van 20 stuks. Als je deze wagen ooit in het echt wil zien moet je naar Frankfurt.

Mercedes F700 Concept

Mercedes F700 Concept
De toekomst van limousinewagens volgens mercedes, de F700 wordt aangedreven door een viercilinder diesotto motor en produceert 238 pk en 400 Nm koppel. Het verbruik blijft steken op 5,3 liter per 100 km en de CO2 uitstoot blijft beperkt tot 127g/km, uniek in zijn segment!

Pagani Zonda

Pagani Zonda Frankfurt
Totaal onverwacht stond de Pagani Zonda in de tuninghal, ver weg van de drukte. Als je deze exclusieve hypercar wil zien moet je naar hal 1.2 stand A24!

Peugeot 908 RC

Peugeot 908 RC Coupé
Het bewijs dat ook Peugeot een superkrachtige wagen kan bouwen. Met een 5,5 liter sterke V12 Diesel onder de motorkap produceert de 908 RC 700 pk en een koppel van 1.200 Nm. Topsnelheid: 300 km/h.

Porsche 911 GT2

Porsche 911 GT2
De krachtigste 911 ooit: de GT2. Een must voor elke Porsche fanaat!

Renault Laguna Coupé Concept

Renault Laguna Coupé Concept
Renaults prachtige interpretatie van een Coupé, ging in wereldpremière op het autosalon.

Rolls-Royce Drophead Coupé

Rolls-Royce Drophead Coupé
Ook Rolls-Royce stond op het Autosalon van Frankfurt met twee Phantoms en twee Drophead Coupés. Als je graag in de auto’s wil geraken draag je best een kostuum. Dat was ook bij ons de vereiste.

VW Tiguan

Volkswagen Tiguan
De Tiguan is een baby-touareg die de harten van de semi-SUV rijder wil veroveren. Leuke auto met een grijsgedraaid interieur.

Volkswagen UP!

Volkswagen UP!
Volkswagen’s vrolijke stadsautootje de UP! ging in première op het autosalon en zal geproduceerd worden vanaf 2010.

Wie zelf naar het autosalon van Frankfurt wil kan dit nog tot 23 September. De deuren zijn open van 9:00 uur tot 19:00 uur. Tickets kosten 15 euro in het weekend en 13 euro op weekdagen. Meer informatie kan je vinden op de officiële website www.iaa.de